Poslední letošní jízda za námi

Poslední letošní jízda je za námi. Nebylo to letos vždy bezproblémové. Občas bylo vedro, občas (častěji) hodně pršelo. Mrkli jsme na jízdu ve Vídni, projeli se na Automotodromu. Všem našim příznivcům bych chtěla poděkovat, protože jste neztráceli elán a zachovali nám přízeň. Jízdy městem jsou pro letošek u konce. Neznamená to ovšem, že se nemůžeme potkat na stezce nebo na nějaké jiné akci. Pokud bude tuhá zima, můžeme vyzkoušet zase nějakou lední plochu. 
Chtěla bych taky poděkovat Jirka Wiener z Rádio Krokodýl za neúnavné promování, spoustu dobrůtek a skvělý hudební doprovod na našich akcích, prostě skvělý mediální partner nad rámec všeho.
Děkuji taky členům Městské policie Brno za super doprovod na našich akcích, bez nich by to asi vůbec nešlo, kromě hladkého průběhu jízdy se moje oko vždy potěší pohledem na švarné motorkáře.
Na závěr všem těm, bez kterých by jízdy neproběhly, všem organizátorům, kteří ve svém volném čase a zadarmo každý měsíc pomáhají, aby vše proběhlo, jak má. Speciálně neuvěřitelný generátor dobré nálady Jirka Winter, dále David Vávra, Denis Faltýnek, Markéta Hušáková, Tomáš Baše, Radomil Dojiva, Mikuláš Dojiva, Lenka Rozsypalová. Za dokumentaci díky Dalby Walker, Michal Horák, Logan Sanchez, El Jé. Za propagaci ještě Mike Mike.
Díky Vám, bez Vás všech by to nešlo...
Příští rok znovu.